Calculator al caloriilor consumate

Calculator caloric zilnic


Optiuni avansate
  

Calculeaza  
REZULTATE
  Calorii/Zi
  Calorii/Zi
  Calorii/Zi
Ciclu de calorii 7 zile (zig-zag)
 IntretinerePierdere grasimePierdere grasime extrema
Luni   
Marti   
Miercuri   
Joi   
Vineri   
Sambata   
Duminica   

De multe ori, cel mai dificil lucru pe parcursul regimului de slabit este numaratul caloriilor. De aceea si exista numeroase cure de slabire care promit din start ca nimeni nu te va obliga sa numeri calorii pe tot parcursul lor.

Totusi, nu ar fi deloc rau sa stii cate calorii iti poti permite sa consumi in fiecare zi pentru a slabi sau doar pentru a-ti mentine greutatea actuala.

Ai mancat prea mult intr-o anumita zi? Nu-i nimic, poti compensa cu o masa frugala seara si cu reducerea numarului de calorii ingerate a doua zi. Nu prea mai ai cum sa te pacalesti, pentru ca vei vedea negru pe alb exact cat din portia zilnica mai ai voie sa mananci.

Util si foarte simplu de folosit este calculatorul nostru de calorii: obisnuieste-te cu el si foloseste-l cu incredere, pentru ca iti va fi mult mai simplu dupa aceea!

Ce iti va arata calculatorul de calorii

Calculatorul nostru iti va arata cu exactitate cate calorii iti poti permite sa consumi in fiecare zi daca te afli in situatia de a slabi sau in cea in care iti doresti sa iti mentii greutatea la care ai ajuns.

Va tine cont de greutatea actuala, de inaltime, de nivelul de activitate desfasurata zilnic, si iti va da numarul de calorii pe care ti-l poti permite in cazul in care vrei sa slabesti, dar si in cazul in care iti doresti doar sa iti mentii greutatea.

Cum folosesti calculatorul nostru

Vei afla asadar numarul de calorii care iti este necesar pentru buna functionare a organismului, si cel care iti va permite sa slabesti.

Retine ca va trebui sa fii foarte atenta sa nu scazi foarte mult numarul de calorii ingerate zilnic. Daca ajungi sa iti procuri din alimente cu 1000 de calorii mai putin decat sunt necesare organismului pentur o buna functionare, rata ta metabolica va scadea foarte mult, ceea ce va favoriza bine cunoscutul efect yo yo (cel in care slabesti, dar nu reusesti sa iti mentii greutatea, in special in cazul dietelor prea restrictive).

Variatia caloriilor te ajuta sa slabesti

Dupa o perioada in care totul merge struna – datorita eforturilor pe care le faci, rezultatele se vad si slabesti deja intr-un ritm constant – va aparea o perioada in care nu vei intelege prea bine ce se intampla – asa zisa perioada de platou.

Indiferent cat de bine respecti toate prevederile regimului, constati ca nu mai slabesti. Atunci este momentul pentru o mica variatie – va trebui ca in unele zile sa maresti aportul caloric, iar in altele sa il scazi. Si in aceste situatii calculatorul nostru te poate ajuta, indicandu-ti exact numarul de calorii pe care trebuie sa il ingerezi.

Foloseste asadar calculatorul nostru de calorii: l-am conceput special pentru a te ajuta in procesul de slabire!

Fii sociabil
0
facebook
Da o nota acestui articol:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
nota obtinuta 3.88 din 5
(8 voturi)
Loading ... Loading ...

Nici un comentariu inca.

Lasa un raspuns

Mesaj